TANOOR

TANOOR Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 229 beoordelingen
12 feb 2020 om 19:33 Smaakte heerlijk
7 feb 2020 om 21:46 Very friendly staff and Their food is great, but they did deliver 1 h and 25 min after I ordered, and did not inform me ahead about any delays!I don’t think I will be eager to order again any time soon
6 feb 2020 om 19:00 De maaltijden smaakten zoals vanouds: geweldig De bezorging was perfect! Precies op het gewenste tijdstip! Alleen de bezorgingkosten vind ik -in vergelijking met andere restaurants- aan de zeer hoge kant. Sommige bezorgen gratis terwijl de rest 50% vraagt
5 feb 2020 om 14:22 Hoge kwaliteit, en bijzondere gerechten. Van het welkomstbrood zul je geen spijt krijgen! Het restaurant is ook een verfrissende ervaring. Mijn topfavoriet in leiden.
2 feb 2020 om 14:54 Best Iraqi restaurant in the Netherlands
26 jan 2020 om 21:16 Heerlijk gegeten! Kwalitatief vlees, vers en lekker veel brood erbij. Bezorger was ook vriendelijk en netjes. 10/10.
18 jan 2020 om 21:19 Superlekker gegeten. Eten was nog heerlijk warm. De kip is een aanrader. Baba ganoush heel smaakvol en fris met lekker brood erbij. Op zaterdagavond maar ong halfuur hoeven wachten. Echt top!
6 jan 2020 om 15:54 Voor zoveelste keer bij Tanoor besteld. Alweer snel en zeer netjes verpakt eten bezorgd. Erg genoten! In vergelijking met andere restaurantjes was het helemaal niet te duur.
5 jan 2020 om 2:07 Erg lekker. Wel aan de prijzige kant voor wat je krijgt.
4 jan 2020 om 23:16 Gewoon TOP.
29 dec 2019 om 18:17 Food and delivery where great. I would recommend this to my friends and family who will visit the area!